kotirannan_vihannesjaloste_logo_2

Meidän tarina

Kotirannan Maija viljelee, pakkaa ja valmistaa tuotteita, joissa maistuvat ympäri vuoden kevään ensimmäiset auringonsäteet, kesän pehmeä lämpö, kasteisen aamun raikkaus ja syksyn sadonkorjuu.

Maijalla on pitkä kokemus viljelystä ja hän on tehnyt sitä aina rakkaudella. Positiivisen palautteen myötä hän haluaa tarjota tuotteita mahdollisimman monelle kuluttajalle. Hänellä on halu tarjota terveellistä ja hyvää ruokaa, jotta mahdollisimman moni voisi kokea samanlaista onnellisuutta kuin hän.

Nykyään Maija ei enää ehdi viljellä kaikkea raaka-ainetta ja häntä auttaa muut viljelijät. Maija on laadusta todella tarkka ja haluaa, että myös viljelijät tekevät työtään rakkaudella kotimaiseen ruokaan, joten hän tekee tiivistä yhteistyötä viljelijöiden kanssa.

Valmistuksen periaatteena on ensiluokkaiset raaka-aineet ja korkea kotimaisuusaste ympäri vuoden. Kesäkaudella kotimaisuusaste on lähes 100 prosenttia. Siksi tuotteissa maistuu tuoreus, raikkaus ja puhtaus. Tuotteet on suunniteltu tuomaan helpotusta ja monipuolisuutta arjen ruokailuun, kun raaka-aineet ovat valmiiksi pilkottuna, niiden käyttäminen on helppoa. Ne eivät sisällä lisäaineita, eivätkä ne ole prosessoituja. 

Kotirannan Maijan tuoteryhmän tuotteet on kehitetty helppokäyttöisiksi ja jokaiseen keittiöön sopiviksi. Värikkäät salaatit maistuvat sellaisenaan, lisäkkeenä tai omien raaka-aineiden pohjana. Juureksista saa nopeasti valmiin keiton, sosekeiton tai niitä voi käyttää pataruokien pohjana. 

Kotirannan Maija on lähialueella kasvatettu ja valmistettu Kotirannan Vihannesjalosteen vähittäiskauppaan kehitetty tuoteryhmä, johon kuuluu salaattikuutiot, raikas raaste ja keittojuurekset. Tuotteita on saatavilla ympäri vuoden ja niiden säilyvyys on 5-6 päivää. 

Kotirannan Vihannesjaloste jalostaa kaikkia tuorevihanneksia ja hedelmiä ja on vuosikymmenien ajan palvellut tuotteilla tukku- ja teollisuusasiakkaita, sekä suoraan ravintola- ja suurkeittiöitä.